Nyár van,ilyenkor előkerülnek sok kétkerekű "betonszaggató",persze mindíg szentségelnek a pihennivágyók otthonukban hogy miért? Most kiderül:

 

Fiatalok,középkorúak... Lázadók,és sebességőrültek... Hogy kik ők? "Emberi szövet a fémvázon".Mai kor lovagjainak mondják magukat,száguldoznak több százezer forintba kerülő csodakütyüjükkel,amiből sokszor súlyos,vagy halálos közúti baleset történik... Sokszor pihennénk,viszont nem lehet iszonyatos hangjuktól... Főleg ha a piros lámpa "elkapja" őket,ekkor túráztatják,míg zöldet nem kapnak,majd kigyorsításnál felbőgő istennyila! Ezt nevezik motorozásnak? Úristen! Menjen ha akar... Csak csöndbe,tegyen saját kedvére! Városon kívül tágasabb nekik,ráadásul senkit,még talán a kutyát se zavarják vele! Normálisabbja csak ül,vár,és tovarobog... (Látjátok! Lehet ezt csinálni normálisan is!) Köszönjük....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása