Kezdjük az elején...  1997 tájékán még nem volt ilyen izlésem mint ma! Korábban mindíg is sovány lányokért rajongtam,de 2003-től egy heteró pornófilm hatására kezdtem megkedvelni a teltebb testű nőket... 2009 nyarára terjedtek el leginkább,aminek igazán örülök! (Nem kell ezt szégyellni,biztatom őket,van aki bukik erre! :)  ;) Csak természetes szépség legyen,és normális körülmények között...Szilikonmacák kíméljenek!) Azt viszon nagyon is utáltam: Szépségkirálynőkre akart mindenki hasonlítan! Végre vége ennek a "korszaknak"! Divatszakma is arra ösztönöz,minél több kilót szedjenek fel modelljeik,akik nekik fognak dolgozni... Miért?! Rengeteg fiatal lány belehalt,mert sokat koplaltak,és egészségtelenül éltek... (Bocsánat,de deszka csajt kúrni?! Se fogdmeg,se ba..d...! ) Izléses,sexy hölgyekről videó,akik tetszenek is (!),ilyen "magam növesztettem,többit az isten adta!":

http://www.indavideo.hu/video/Zoocom_csajok_-_Jo 

http://www.indavideo.hu/video/Zoocom_csajok_-_Eva_es_Zoe?action=video_site&video_title=Zoocom_csajok_-_Eva_es_Zoe%3Ftoken%3Db65a578ffa481ecb8870d80923d38b4d 

http://www.indavideo.hu/video/Zoocom_csajok_-_Sammy 

https://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása