Mindíg is kedveltem az autómentes napot,amikor mindenkinek ingyen lehet használni a tömegközlekedési eszközöket,aki felmutatja az ellenőröknek a jogsiját... (BKV,MÁV,Volán társaságoknál...) Tegnap is így volt ez... Rendesen feltorlódott forgalmat "feltartották" a Critical Mass biciklis felvonulói... Ha minden nap így járnának az autósok (kerékpárral dolgozni,télen BKV-s járművekkel...),biztos hogy jóval tisztább levegő lenne az ország nagyobb városaiban is... Lenyűgöző látvány fogadott sok nézelődőt,sőt hatalmas "baráti" ovációval fogadták az őket fényképezgetőket... Sajnos hátulütője is van,most ebbe mennék bele... Figyelhetnének a rendezvény szervezői,HOGY NE "ékelődjön" közéjük tömegközlekedési eszköz (busz,villamos...STB...),legalább ezeket engedjék tovább!!! NE AZOKAT AZ UTASOKAT BÜNTESSÉK ÍGY,AKIKNEK NINCS MÁS VÁLASZTÁSUK....

Ezúton szeretném megtudni,mi a lényege ennek a rendezvénynek: Csak az utcákat akarják "elfoglalni",vagy megbénítani Budapest közlekedését?!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása