Első "szezonnyitó" utazásunkról készült ez a kis élménybeszámoló,ami rengeteg érdekességet rejtett magában... Most erről olvashatnak a Kedves Olvasóim...

Kiérve a pályaudvarra eleinte egy-két emberke lézengett a nosztalgiára várva,de miután a vonatot betolta az egykori déli vasút 109,109-es gőzmozdonya,az utastársak úgy megrohamozták a szerelvényt,mint török Eger várát... Szerencsére megláttuk,ahogy az egyik kalauz rohant (A vonat Hostja.),hogy kinyissa a Nyugati PU. Királyi Várótermét,mert eredetileg mindíg zárva van a kíváncsiskodó szemek elöl,és ténylegesen csak politikai,vagy más nagy emberek fogadására használják ezt a helységet... Induláskor a mozdony személyzete igyekezett kiszolgálni a vasútbarátokat,az út közben sikerült újabb élményekkel gazdagodnom... Gödöllői Királyi Váróban egy rövid tárlatvezetés,és pár perces pihenő után átsétáltunk a Gödöllői Kastélyba,ahol az előtérben "találkoztam" egy helyes kis hölggyel,aki korhű ruhában Sissi-t alakította,ezért odamentem hogy egy fotó erejéig álljon össze velem (ami sikerült!),ezután külön csoportokra osztva megtekinthettük a történelmi kiállítást,szép lassan mindenki befejezte a nézelődést a vonat hostjai "összegyűjtötték" az embereket,és elindultunk utánuk az étterembe,ahol sok szeretettel várták csoportunkat... Amíg várakoztunk az előételre Őfelsége Sissi tisztelt meg látogatásával (Ő volt az "igazi"! Teljes pompájában,és méltóságában...),és odajött közénk,mindenkihez volt egy-két kedves szava,a hátralévő időben pedig lehetett vele fényképezkedni... (Személységi okok miatt ezeket a képeket nem oszthattam meg,de igen csinosak voltak!)  :) Szóval impozáns programot kaptunk,és ezúton szeretnénk Mindenkinek megköszönni ezt a remek napot,továbbá az időjárásnak hogy a hideg ellenére kegyes volt hozzánk,de nem is szaporítom tovább a szót,inkább tekintsék meg az erről az utazásról készült kisfilmem...  :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása