A legelső részt 2008-ban egy bizonyos "digitális" szolgáltatást kínáló cég mozirepertoárjában nézhettük meg... Bevallom aki ezt kitalálta,elérte célját: magyarul teljesen "odaszögezett" a TV képernyő elé... (Tudom igazából könyv volt,de ez is olyan lett,mint a J.K.Rowling által írt Harry Potter nagysikerű story-jának filmesített változata...) Most jön a folytatása,erről olvashatsz most bővebben...

 

 

Csomó viszontagságon átmennek főhőseink,de ezeket mi is tudjuk... Vámpírhadsereg miatt a lány barátai szövetséget kötnek,ami csak ideiglenes időre szól... Megindul az invázió,egy hatalmas csata veszi kezdetét,eközben Viktóriáék megpróbálják véghezvinni tervüket,de Edward "útjukat" állja,és végre elhárul a "nagy" veszély... Belláék összeházasodnak,majd eltöltenek egy gyönyörű nászéjszakát... (Állítólag a jelenet túl élethűre sikeredett,ezért kicsit módosítani kellett rajta,hogy a fiatalabb nézők is megnézhessék a filmet...) Pár hónap múlva kiderül,gyarapodni fog a család... Az új jövevény úgy dönt,hogy szívószálnak használja köldökzsinórját,amin keresztül Bella remek vérbanknak bizonyul,mert még halandó... Így Edwardnak vámpírrá kell tennie szerelmét... Saját véleményem: Nagyon hatásos dolgot talált ki a story írója,vagy inkább szerzője,de remélhetőleg ezzel végre végleg befejezettnek tekinthetjük ezt a mozifilmet... ;)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása