Régebben csak akkor lehetett két ember között szexuális együttlét,ha az illető úriember hajlandó volt megkérni a lány kezét a családjától... Manapság sajnos egyre több embert használ ki mindkét nem képviselője,és ebből mi sülhet ki?! (Főleg a kis naívokat... Persze akadnak kivételek is...) Rengeteg "csúnyaság",mint például nemi betegségek,halálos kór,mendőség,esetleg kilenc hónap után bekopoghat éppen hozzád a gólya,mert gyermeked születik... De hála Istennek földbolygónkon egyre több világrész vesz részt a felelőtlen tinik felvilágosításában,hogy elkerülhessenek egy csomó kellemetlenséget... Most erről tudhatsz meg többet...

 

Az amerikaiak már egyre rémisztőbb,de igaz tényfeltáró filmeket tűznek műsorra a felvilágosítással kapcsolatban,amelynek címe: Várandós Tinik,vagy Tini Mamik,és ezt a Music TV sugározza jelenleg... (Rövidítve: MTV. 1990 környékén volt nagy kultusza ennek a fiataloknak szóló nonstop zenei csatornának...) Témája részben a felelőtlenül gondolkodó fiatalok korai szexuális életéről szól,hogy nem védekeznek,majd utánna "beüt" a nagy baj,vagyis jön a gyermekáldás... Többnyire kiderül a kis takonypóc nyelestojásnak csak arra kellett a lány,és legtöbb esetben lelépnek,ha kiderül apai örömök elé néznek,de vannak szerencsésebb történetek,amikor feleségül veszik a lányt... (Egy történet ahogy láttam nagyon az agyamba vésődött,mely a következő volt: KB 16 éves pár lefeküdt egymással,majd 1 év múlva közös gyermekük született,a lány szerette volna megbeszélni párjával hogyan tovább,ehelyett pasija végig sértette,és szakított vele telefonon azzal: -Te dagadt k..va! Ki a franc akart gyereket... (Na szép mondhatom!) Később személyes beszélgetés során mindjárt szóba került,és egymás fejéhez vágták: Pasi: -Miért nem védekeztél?! Lány: -Te is megtehetted volna! Hoppá! Rájöttek mit kellett volna helyesen csinálni korábban... Sajnos más kárán elég tanulságos,de legalább valaki szándékosan "foglalkozik" ezzel a témával,pont az ilyen helyzetek megelőzésére,pontosabban mondva felelősségteljes gondolkodásra tanítva a tinédzsereket...) A mi korosztályunknak is adva voltak olyan lehetőségek ilyen felvilágosításra,mint a Bravo magazin,aminek volt egy ilyen rovata a Szerelem,szex,gyengédség,vagy az osztályunk nagy szerencséjére egy nagyon jó fej biosztanárunk volt,ráadásul férfi,aki egész felfogható módon tartott nekünk felvilágosító órákat,és elmesélte hogyan kell használni az óvszert,nehogy "felcsináljuk" a barátnőnket ha "akcióra" kerül a sor... Úgy 2000 tájékán a Kiskegyed (Női magazin...) is foglalkozott,mindenféle dologgal,ami ehhez a témához kapcsolódhat,majd később megalakuló újabb újságok,amik egyre rafináltabb dolgokat kínáltak olvasóiknak,amit szexuális "fegyvertényként" könnyen bevethetők voltak az együttlét során,de ez már egy másik történet... (Saját vélemény: Jó lenne ha a gyermek,és a szülő leülne elbeszélgetni erről a témáról,megtanítani őket,milyen védekezési lehetőségek vannak,és megtanítani nekik,hogyan kell ezeket használni a nem kívánt terhesség megelőzésére,nem pedig maradi módon mindentől eltiltani,mert akkor lehet hogy éppen a szülő háta mögött indulna el titokban az "ifjú pár" a szex tanulnivaló rögös útján...)

Címkék: Címkék

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása