KB 12 éve jött az első "bentlakásos" cica a szomszédunkba... Ő Marci volt... (+) Isten nyugosztalja szegényt... Nagyon szerettük Anyukámmal... Végén annyira ragaszkodott hozzánk,hogy halála napján állítólag gazdája elmondása szerint engem hívott nyávogásával... Róla nem készültek annó képek,mondjuk fényképezőgépem sem volt... :(

 

Azóta megint változott a világ! :) Cicák érkeztek apránként szép lassan az évek során... (Részben hányatott sorsúak,mind utcán kóboroltak...Sikerült őket becserkészni,majd szomszédaink befogadták őket...) Először Hengergőc (Kis kiváncsi...),pár hónap leforgása alatt került mellénk Hercegnő (Legfélénkebb),és most idén egy kölyökmacska... (Nevét egyenlőre nem tudni,és imádja ha sokáig "kényeztetik" őt...) Ismerkedtünk,mára már nagyon jóban vagyunk velük... Szeretgetjük simizgetjük,mikor melyik van folyosón... :)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása