1991-ben kezdődött Schumacher karrierje a forma-1-es Jordan istállónál... Majd Benetton-hoz szerződik le,ahol 1994-től egy remek "sportklasszis" karriert sikerül elkezdenie... (Mert volt nála is nagyobb F1-es legenda eddig az évig: Ayrton Senna,aki Imolában vesztette életét,futam közben...)

 

 

Pár éve búcsúzott el a Forma1-től Michael Schumacher,majd motorokat tesztelt,ahol az egyik próba során súlyos nyakcsigolya törést szenvedett...Ezalatt hírek röppentek fel: Mercedes-Benz csapat leigazolná Sumit,ha visszajönne,amit mindjárt cáfoltak...(Gondoltam akkoriban,hogy biztos visszatér az öreg!) Karácsony előtt egy nappal bejelentették: A legenda mégis náluk fog versenyezni! :)))) Először okoskodtunk,majd arra jutottunk,hogy vissza kell szoknia egyéb tényezők miatt,amiket felsoroltam... Egyébként nagyon örültünk neki! Nélküle azért jócskán UNALMAS futamokat lehetett látni...Most már vadászni fogok az Ő aláírására,hogy még értékesebb legyen egy F1-ről szóló könyvem (Jarno Trullié már ott díszeleg! ;))) ),amit karácsonyi ajándékba kaptam,jópár évvel ezelőtt unokatestvéremtől... További sok sikert kívánunk neki! Hajrá-hajrá!  ;)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása